2019-08-22 98 瀏覽
話說今日同朋友去荃灣打波就俾我搵到呢間日式火鍋放題,行入舖環境整潔舒適,職員好快就安排位比我地坐!今次我地食呢個冬陰功毛蟹湯,入口鮮甜蟹味海鮮加上香而不辣的冬陰功,鍾意食冬陰功的朋友可以試下,會有意想不到的驚喜味道好特別我地今次就叫左m6澳洲和牛餐放題包括有埋自助天婦羅放題 第一次可以嘗試自己炸天婦羅🍤 (有教學) 我覺得呢間邊爐放題係最多食物選擇 飲品亦很多選擇 亦有甜品 雪糕代表哈根達斯 澳洲和牛色澤 脂肪分布均勻 厚薄適中 唔會一夾就散 有牛舌牛胸肉牛下腹牛肩胛肉 每樣都很有牛嘅香味 食肉獸有口福la 有些人鍾意入口即溶 我哋就鍾意有牛香味 叫咗呢一個套餐就最好不過啦 😋😋 海鮮方面選擇多 有蠔 象拔蚌 青口 海蝦等等 海鮮味道較為普通 可能因為我哋本身就唔係好食海鮮🦞 但整體都勁飽yummy

味道好特別

我地今次就叫左m6澳洲和牛餐放題