2018-04-04 77 瀏覽
今日又係一期一會嘅知己之聚。由於大家都好耐冇見,想搵個可得耐好氣氛嘅地步坐底慢慢傾下計。就返大家放工,就揀左觀塘嘅season plus。結果我有小小鐘意左依間餐廳。佢嘅空間大舒適,氣氛不錯,今我地可以好好傾下計。傾左好耐。因為我地都好鐘意食蠔,一嚟叫左一人生蠔套餐,因為包一杯白酒好抵!!而且啲蠔好鮮甜,之後再叫多一份。⭐意大利芝士火腿拼$168三種芝士配三種火腿,送酒一流。但真係超超超超超大份,食左兩個幾鐘都未食完!1天呀,佢真係唔會蝕?最後要打包走,靚仔哥哥仲好窩心比左外賣盒同釘書機我地拎走❤❤168又食又拎又窩心,仲想點。⭐烤焗海鮮拼盤$298好好食,全程享用都配句好好食!不過唯一遜色小小係烤帶子,不過整體好食的!⭐熊本霜降西冷扒$198必食之選!肉味濃郁,最岀色係佢個醬油,真係一流!其實本身想再叫多份,但係太飽啦已經。😞其實淨係叫左幾份嘢,因為大大份,都已經好飽。啲嘢食真係好好食呀,可能因為見到朋友開心令啲嘢食更好食。加上佢嘅環境成件事配合得好好。絕對會食第二次之選!👍👍👍👍👍👍👍

⭐意大利芝士火腿拼$168

⭐烤焗海鮮拼盤$298