2018-12-09
食火鍋就任何天氣都是適合!今日唔熱唔凍,最啱就係打邊爐!其實任何日子最啱都係打邊爐!因為本人真係好鍾意打邊爐一開始就送一隻大閘蟹,沒有留意宣傳單張,唔知係咪呢期嘅特別優惠呢!總之送上嚟就食,唔係太大隻,四両左右,但係蟹糕好香。刺身,還可以,不過不失雞煲要咗唔辣,味道很好,夠味又唔太鹹,食完不會好口渴打邊爐,人頭份量嘅海鮮,新鮮好味!小籠包打邊爐,第一次試,但冇乜特別牛肉有牛味,唔錯!牛肉並不是任食的,但係如果加錢就可以轉為任食,我哋幾個都係好鍾意食牛肉嘅人,所以有加到錢。但係有心理準備,不是每次送上嚟嘅牛肉都是咁好味,質素有少少參差。。。湯底足料甜品有雪糕,或者奶凍兩樣都有試過,我建議食雪糕!打邊爐老實講唔會有任何一間特別出色,只要都係食材新鮮份量足,服務好,環境舒服,傾到計就ok。呢間雖則有限時,但係有兩個半小時,時間非常充足,夠晒時間傾計又有得食飽飽!侍應好nice,冇見過任何一個侍應黑面,讚!
今日唔熱唔凍,最啱就係打邊爐!
其實任何日子最啱都係打邊爐!因為本人真係好鍾意打邊爐
刺身,還可以,不過不失
雞煲要咗唔辣,味道很好,夠味又唔太鹹,食完不會好口渴
打邊爐,人頭份量嘅海鮮,新鮮好味!
小籠包打邊爐,第一次試,但冇乜特別
牛肉有牛味,唔錯!
湯底足料
甜品有雪糕,或者奶凍
兩樣都有試過,我建議食雪糕!
侍應好nice,冇見過任何一個侍應黑面,讚!