2023-01-04 35 瀏覽
一早約咗一大班朋友聚舊,😝好難得咁齊人,大家都住附近,🥸見到呢間以美式為主,份量好大,性價比高,👍店內環境寛敝,暗黑主題,地點位置超方便!🤘一入到門口已經有人接應,帶我地坐低咗,禮貌勁好阿,🤙🏻佢地仲有介紹食物,好專業! 我地叫左好多野食,其中分享下幾樣,送餐速度都好快,🤞🏼唔洗等太耐🤪每一碟都新鮮滾熱辣即出爐炸薯條伴松露醬🤩哇!勁香😱松露醬好好食阿,暑條即炸完好熱🤫連埋松露醬一齊食係絕配阿超好食,食唔停口不停追住來食😜三文魚籽墨魚野菌墨魚汁意大利粉🤩呢個大大碟,賣相好靚阿🤩我地每個人都打卡覺,真係好好食,墨魚汁溝意大利粉簡直一流阿,好特別既一道菜,比讚👍龍蝦海鮮意大利粉🤩好多龍蝦肉,仲有好多海鮮😱無得頂好足料,又好大兜,賣相份量掂,估唔到仲要係好好食😱
炸薯條伴松露醬🤩

三文魚籽墨魚野菌墨魚汁意大利粉🤩