2020-01-27 255 瀏覽
麻醬油麥菜 $65.侍應推介 又爽又脆既菜 加埋麻醬好好食😋竹炭流沙包 $42.賣相都唔錯 勁流心 奶黄味又香濃 一定要熱辣辣食先正👍🏻 除返開$14 1個都可以接受啦 .擔擔麵 $60.本身都冇諗住叫 因為我都食過幾次 咁岩店員大力推介 話d麵係新鮮每日人手整 問完生日個位 所以又叫多次😁😁😁.我記得以前食係唔使$60 不過好食咪食多幾次😋 麵十分彈牙 可能d湯都杰杰地 麵既掛湯能力都幾高😙 有好多葱花 少少花生醬味 又有少少辣 我覺得幾好食 可以再encore .樂天皇朝既signature dish 8色小龍包 $118黎得哩度我覺得冇可能唔叫哩個 亦都唔需要點醋吊味 因為已經有好豐富唔同既味道啦😛.我自己較喜愛紅色既麻辣 同埋黑色既黑松露 勁多濃 好入味😋😋😋我覺得最食唔出味應該就係鵝肝😂😂😂不過記住襯熱食 因為凍左就會痴底 整穿左個小籠包🤨.水煮魚 $198.其實我之前從來都未食過水煮魚 酸魚之類🤣但今次食完就愛上左.店員都好落力推介哩味菜 咁就揀左個小小辣試下 其實都好辣😂😂😂不過d魚真心幾脆口 入晒味 我指既係辣椒味 份量都唔少 個底仲有好多索晒汁既粉絲🤣完全挑戰味蕾.價
麻醬油麥菜 $65

侍應推介