2015-11-29 562 瀏覽
今天中午替讀幼稚園的小朋友叫了一客烤牛,食到一半,小朋友話果碟唔係牛,咁我見都食咗咁多,無謂叫人換,算數。點知到收枱時,有個肥矮臭串女職員好惡咁盤問我究竟叫咗乜,話我小朋友果碟係雜肉;我告訴佢我叫了碟牛,但小朋友食到一半先話我知唔係牛,所以我地唔換了;點知職員鬧我,你地食錯唔出聲,即係有心呃我地!要收足我差價!之後佢不甘示弱,亦唔再睬我地,佢搶我張單加返錢要我俾錢!----原來佢覺得公司俾咗碟貴價野我地食,蝕底哂,所以發我脾氣鬧爆我,但差價只係幾蚊!天哪,我無言了,果少少錢,我俾得起。我都無話佢地送錯食物俾我,佢嘅態度,好離譜!開店至今已幫襯多年,老闆一直用心經營食肆,近年食物質素每況愈下,果名肥矮c9職員態度惡劣,但幫襯開,忍佢。今日終於忍唔住了。

開店至今已幫襯多年,老闆一直用心經營食肆,
2015-11-29