餐廳: 牛奶冰室 (逸東商場)
資訊:

2023-11-21 162 瀏覽
本人於今晚18:25 order了東涌逸東邨牛奶冰室。亦係app顯示到了取餐時間即為19:14,當時還沒有我的餐點。當我詢問職員時,他並沒有幫我解決任何問題。到我等了個半鐘,我再詢問他時,他態度惡劣並不相信我已經等了個半鐘,還說:佢話等左個半鐘喎~然後行去pack外賣區跟一名女職員高談闊論,並再次講:佢話等左個半鐘,哈哈。最後我19:57才取餐。該名職員為一位女士,身穿黑色制服,紮馬尾,企cashier位。而且食物又比錯☺️你地真係極品,特別係企cashier個位女士☺️公司有呢d員工可以話係損失☺️感到非常失望,和遺憾。如果態度分可以唔投嘅話,我真係會比零分。
公司有呢d員工可以話係損失☺️
感到非常失望,和遺憾。
如果態度分可以唔投嘅話,我真係會比零分。
失去蔥油的蜜汁叉燒蔥油飯
外賣自取