2021-02-17 76 瀏覽
成日經過見到啲石燒肉店都覺得好吸引。前排終於去左食了🥰🥰 呢度簡直係食肉獸嘅天堂。 佢有六種肉,肉眼,牛板腱,後腰三角肉,西冷,等等。肉眼最平,後腰三角肉最貴。二人行,我揀左肉眼加後腰三角肉。肉眼好juicy好嫩,冇咩根。後腰三角肉就少啲脂肪,但肉味好好食。 佢加埋塊鐵板一齊上,鐵板超熱,其實有啲似細過去大家樂食鐵板餐甘。當然佢嘅肉靚好多啦!汁嚟講,佢有三種汁,黑椒味,洋蔥味等等。 一淋啲汁落個鐵板度,咋一聲,睇住塊肉由生變熟,好鬼正!套餐嚟講,佢仲有飯同湯再加飲品,真心抵,難怪甘多人去呢類型嘅舖頭食。舖頭伙計好友善。餐廳入面有好多位,四四正正。唔會好迫,私人度都高。座位幾乾淨,唔會油林林。 抽風系統都幾好,食完都唔會勁大陣味!
成日經過見到啲石燒肉店都覺得好吸引。

二人行,我揀左肉眼加後腰三角肉。

舖頭伙計好友善。