2019-09-01
想食串燒,上網搵到呢間好似唔錯決定去食,上到去都見到好多人因為太肚餓,所以點左好多野食川式燒韭菜、汁燒BB靈筍、黃金炸雞、惹味黑椒牛仔骨、芝士煙肉西蘭花、蒜蓉燒扇貝、白酒焗蜆食到一半發覺冷氣機滴水落尼要求轉位,滴到落啲食物度感覺川式燒韭菜感覺同出面食到既燒韭菜差唔多,因為我鍾意食,所以都覺得好好食汁燒BB露筍,食過至知燒露筍原來係咁好味,同燒韭菜一樣食到停唔到口蒜蓉燒扇貝,好食,因為又愛食蒜蓉又愛食扇貝,所以覺得好正,但唯一缺點係好似唔夠熱黃金炸雞,比我想中無咁好食,一般般,但都可以一試惹味黑椒牛仔骨,作為一個牛仔骨愛好者,見到有得食牛仔骨梗係要點,但一食非常失望,燒得太乾、又硬,完全咬唔到芝士煙肉西蘭花,最後先上,已經差唔多食飽,加上佢係用芝士焗,好流。西蘭花仲要係原個上尼焗,好難夾尼食,仲要煮得過淋,每次都夾爛晒白酒焗蜆,好濃酒味,感覺佢係倒晒成枝白酒落去煮咁,食落好苦,唔岩我口味啲金針菇冬菇吸晒啲酒味,如果係白酒愛好者不妨一試,但我就食唔掂喇
食到一半發覺冷氣機滴水落尼要求轉位,滴到落啲食物度感覺
黃金炸雞,比我想中無咁好食,一般般,但都可以一試