2010-09-29
其實我一直都未黎過呢度食,生日果陣見到OPENRICE 有優惠卷仲可以同生日優惠一齊用,所以即刻BOOK 桌去馬XD,未去前都望過下餐牌都算O岩食,都唔算話好貴,但有優惠卷就抵到爛啦XD。8點左右去到,可以即刻安排我地坐張4人桌,O岩曬我地咁多野放。行完成日海洋公園真係好鬼累,坐底即有凍水同餐牌送上真係好。睇左一陣餐牌我地ORDER左一客忌廉三文魚闊麵,一客香脆薯角,同埋用優惠卷+1蚊換O既12寸PIZZA,生日甜品之後先ORDER。等左5分鐘左右沙律同餐包就送上 ,沙律就唔係我喜歡食o既野,所以試左小小就算,無咩特別有小小醋味咁,自己就唔太like,反而餐包我就好欣賞,食得出係新鮮野,應該係每日新鮮做,好有麥味!!再黎個香脆薯角,新鮮炸起o既炸物,再加埋撒d香蒜係面,食完一定會再食xd,唔會話太特別,但食左一半之後已經覺得有點兒喉嚨痛了 忌廉三文魚闊麵同pizza 一齊上,講下個 忌廉三文魚闊麵,不過食落味淡....麵斷.....三文魚少......唔係掛.......,居然呢個主菜咁失準,定係我咁o岩食呢碟唔好食,定我叫左個最差o既意粉呢......,我就真係唔知啦....。再食個
忌廉三文魚闊麵同pizza 一齊上,講下個 忌廉三文魚闊麵,不過食落味淡....麵斷.....三文魚少......唔係掛.......,居然呢個主菜咁失準,定係我咁o岩食呢碟唔好食,定我叫左個最差o既意粉呢......,我就真係唔知啦....。再食個pizza算數啦,食落又唔錯wow.....佢個批底唔算太薄,仲有d咬口,絕對唔會因為呢個pizza 係用優惠卷唔足料,呢樣抵讚,不過2個人真係食唔到咁多野,個pizza 一人食左一件之後差不多拎走曬,第2朝丁返都好食xd