2017-04-03
當年係花園街既 #羅坤發麵家 仔仔開既舖頭🐾🐾 #胡椒豬肚雞腳豬骨湯幾好飲!成碗飲哂都唔會口乾😚湯底有分大中小辣 大胃D我就揀左中辣試試 覺得還好 辣度夠 反而覺得胡椒味唔太重 雞腳唔淋 比較難咬 雖然個湯底係幾好飲 但好似有d奶味 定我味覺失靈?仲有鐵板豬扒幾好食 好惹味 帶少少甜味 個個都讚👍(鬆肉粉應該落左唔少😶 肉質都幾淋)#韭菜餃 咖哩角 即叫即炸 餡料足 熱辣辣 不錯吃😌..三個90後吃貨不斷開心share美食💓💡Facebook:三個90後吃貨 3bad_foodies🚩Instagram: 3bad_foodies📍OpenRice: 3bad_foodies 歡迎在不同的平台 繼續留意我們的推介🙆🏼🙇🏼♀️大家亦可以向三個吃貨介紹美食👻我們一定會去試👅#愛吃也愛分享 #三個90後吃貨 #3bad_foodies#三個90後吃貨_元朗美食推介
仔仔開既舖頭🐾🐾 #胡椒豬肚雞腳豬骨湯
幾好飲!成碗飲哂都唔會口乾😚湯底有分大中小辣 大胃D我就揀左中辣試試 覺得還好 辣度夠 反而覺得胡椒味唔太重 雞腳唔淋 比較難咬 雖然個湯底係幾好飲 但好似有d奶味 定我味覺失靈? 仲有鐵板豬扒幾好食 好惹味 帶少少甜味 個個都讚👍(鬆肉粉應該落左唔少😶 肉質都幾淋) #韭菜餃 咖哩角 即叫即炸 餡料足 熱辣辣 不錯吃😌
三個90後吃貨不斷開心share美食💓
🚩Instagram: 3bad_foodies