前幾日同朋友仔去唱K🎤,唱完K之後諗住返屋企食飯,點知朋友仔話要去食Burger ,話呢間嘅Burger超好味。能令我有要求嘅處女座朋友仔可以一個月內食三次,我當然要跟埋佢去,試下佢咩料啦~😎我地兩個同樣叫熱帶之堡🍔,漢堡包皮好軟熟煙靭,而且竟然有啲甜甜地嘅味道及麵包嘅香氣,同其他店嘅漢堡包皮不一樣。鬆軟的漢堡包配上牛肉、芝士、菠蘿、生菜、煙肉等配料,一口咬落去,很有層次感,但又很融洽,🍍菠蘿嘅清新,🥩牛肉嘅香氣,🍔鬆軟嘅漢堡包,互不搶fo ,團結發揮自己的優點,此刻我覺得自己好幸福💕而芝士肉醬薯條🍟份量很足,很脆,薯條外層被調味粉包圍,配上芝士肉醬,很好食。不過,返到屋企之後就不停飲水😅

2022-09-04