🎀簡短食評系列之葵廣掃街。脆卜卜即炸即出泰國香蕉餅🍌🎀🪄店名* #蕉積妹🔮地址* 葵芳葵富路7-11號葵涌廣場3樓301E號舖🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$38➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_葵芳#pickyme_葵廣剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_小食➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖👀評分💖💖💖💖💖🪄花生醬香蕉煎餅$38上到去三樓見到有一個位置開咗幾間新嘅舖頭 其中一間都見到最近好多人介紹 雖然我係未去過泰國 但係都食過香港嘅香蕉泰國煎餅 而一間主打係做甜款嘅煎餅 今次第一次食花生醬味 估唔到都幾出色👍 由於佢係即炸即出 所以等候時間大概要8-10分鐘💕 拎到上手嘅時候真係超級熱 食嘅時候記得要小心😂 因為佢係已炸嘅形式去製造 所以會令到整體更加香脆 尤其是係外皮四邊 花生醬加煉奶嘅配合令到成件事超濃鬱 味道會稍為偏甜 不過我鍾意佢夠厚! 期待佢之後會出鹹味😋(5個💖為最高)✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️⚜️整體評級⚜️🎈味道評分*😋😋😋😋😋🎈環境質素*🎇🎇🎇🎇🎇🎈抵食程度*💰💰💰💰💰🎈服務態度*💌💌💌💌
🎀簡短食評系列之葵廣掃街。脆卜卜即炸即出泰國香蕉餅🍌🎀

🪄店名* #蕉積妹

#pickyme_小食
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👀評分💖💖💖💖💖
🪄花生醬香蕉煎餅$38

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️