2020-04-18
早餐時段喺九龍灣唔知食咩好,咁啱見到戲院附近嘅哩間渣哥!其實想試好耐,但唔理邊間分店每次都見到好多人排隊,所以都冇咩機會試😣但今次去唔知係咪因為太早,竟然冇咩人買,所以就決定去買返個早餐😁.其實佢都好多選擇,因為咩都想試啲所以叫咗個頭抽腸粉套餐,有腸粉/魚蛋/燒賣😉• • • • •🧚🏻♀️頭抽腸粉套餐🧚🏻♂️ [$26].魚蛋有得揀辣定唔辣,為咗食得惹味啲所以揀咗辣嘅🤣佢嘅魚蛋好彈牙,都好入味,食落第一下覺得唔係好辣咁,但佢嘅辣會慢慢散發出嚟,食完仲會停留係脷上面一陣,好正🤪.燒賣好驚會有腥味😖但渣哥嘅燒賣一啲都唔腥,食落口感幾結實🤓.本身望落見佢上面好似好少醬咁,食咗頭幾條腸粉之後仲諗緊會唔夠醬,但撈勻先知個底原來有好多醬😹仲要加埋啱啱少少魚蛋嘅辣汁,可以試到多款口味😼平時食腸粉嘅時候佢地成日都會散開哂,變返塊腸粉皮😩但渣哥嘅係我撈勻完都唔會散開,而且腸粉好滑👍🏻• • • • •總括嚟講覺得幾好味,係良心小鋪之餘味道又唔錯,值得多人啲去幫襯😽• • • • •📝餐牌:
🧚🏻♀️頭抽腸粉套餐🧚🏻♂️ [$26]
燒賣好驚會有腥味😖但渣哥嘅燒賣一啲都唔腥,食落口感幾結實🤓
📝餐牌: