️最正係我可以睇住👀老闆娘即整👩🏻‍🍳掃油 • 加粉漿 • 加配料 • 蒸 • 捲 • 切 • 完成🙆🏻‍♀️係唔係每個鍾意煮野食既人,都會鍾意睇人煮野?🤔~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪雜菜腸 ($16) 加雞蛋 (加+$4)嗌個時,老闆娘話雜菜係粟米🌽 • 紅蘿蔔🥕個𝐝黎,純粹想食多𝐝蔬菜🥬𝐎𝐤𝐚𝐲啦,最後好驚喜地🫣,係三色豆 • 生菜🥬有冇人鍾意食三色豆?😂額外加左雞蛋🥚望落 • 食落都香好多🍳.👆🏻腸粉即叫即整🔥,皮係薄薄🤏🏻,口感滑滑🤍不過多d配料就更好啦🫢👇🏻.▪牛肉腸 ($21)牛肉🐃外,仲有加生菜 • 蔥🌱.豉油 : 鹹 / 甜可揀 (比較推介鹹豉油🤎)辣椒油 : 望落👀以為係豆瓣醬個種(鹹多過辣)但食落係唔鹹 • 重辣味🌶,食得辣既一定要加!好爽!🥵.野飲🥤 : 石磨豆漿($6/杯),不過有加糖,我就冇飲到,但一路食,都𝐊𝐞𝐞𝐩住有客人入黎買🥛野食🥢 : 除左石磨腸粉🤍,仲有粥🥣 & 蒸麵🍜 (米粉 • 伊麵)....~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🔺免收加𝟏𝟎%服務費🙆🏻‍♀️
️最正係我可以睇住👀老闆娘即整👩🏻‍🍳
係唔係每個鍾意煮野食既人,都會鍾意睇人煮野?🤔
▪雜菜腸 ($16) 加雞蛋 (加+$4)
嗌個時,老闆娘話雜菜係粟米🌽 • 紅蘿蔔🥕個𝐝黎,
純粹想食多𝐝蔬菜🥬𝐎𝐤𝐚𝐲啦,
最後好驚喜地🫣,係三色豆 • 生菜🥬
有冇人鍾意食三色豆?😂
額外加左雞蛋🥚望落 • 食落都香好多🍳
雜菜腸 ($16) 加雞蛋 (加+$4)

👆🏻腸粉即叫即整🔥,
皮係薄薄🤏🏻,口感滑滑🤍
不過多d配料就更好啦🫢👇🏻
▪牛肉腸 ($21)
牛肉🐃外,仲有加生菜 • 蔥🌱
牛肉腸

豉油 : 鹹 / 甜可揀 (比較推介鹹豉油🤎)
辣椒油 : 望落👀以為係豆瓣醬個種(鹹多過辣)
但食落係唔鹹 • 重辣味🌶,食得辣既一定要加!好爽!🥵

野飲🥤 : 石磨豆漿($6/杯),不過有加糖,我就冇飲到,
但一路食,都𝐊𝐞𝐞𝐩住有客人入黎買🥛
🔺免收加𝟏𝟎%服務費🙆🏻‍♀️
🔺家庭式兩夫婦經營👫,老闆娘好親切💕
🔺以外賣為主🥡,但有張小枱可堂食🥢