2024-10-21
今日嚟飲午餐同同事一大班人可以嗌好多嘢食今日12:30先嚟,所以佢哋已經ready左唔會好似上次咁慢先上菜,不過人手始終不足,想嗌一壺茶到嗌咗好耐由於而家電子落單嘅關係,所以佢枱面上沒有實體Menu,我哋想集中一個人嗌嘢食,但係又想比其他點心大家一齊睇,就問佢拎咗一張,清晰好多!等咗好耐先有小錢財,酸酸甜甜好味手帕青瓜都清新好味叉燒例牌,份量唔算好多因為一嚿好細但係好好味,考得好香,底下有啲黃豆墊住炒飯勁快上枱,啲飯給乾身,唔會好油仲有好多蝦火廿今日個牛雜感覺細瞓咗,同埋一舊牛肺都冇,上次都係冇嘅?今次主要係牛肚同埋大大嚿蘿蔔,份量比較少。奶皇包個皮鬆軟,留心嘅鹹潮正熱辣辣食。蝦餃鄙薄餡靚唔錯,不過個皮嘅煙靭有啲唔夠我勁鍾意食呢度嘅靚預測!真材實料又彈牙好清新,又唔會撈左肥豬游油雞都好好味,但係感覺呢度嘅嘢比較細件 Wasabi手撕雞幾特別 幾勻循嘅Wasabi味又唔會好辣整體而言環境好,食物質素高,只係局部食物冇咁好 好似佢個奇怪咖喱味水煮魚😂😂我哋唔係好識欣賞常餐最好味最欣賞係 腸粉,因為鄙薄餡靚如圖所見晶瑩剔透㗎 !而且好煙韌 超讚