2024-07-09
.呢排就放暑假返學又返半日‼️襯今日帶豆學跆拳道一於順便遠征去📍觀塘買豆最鐘意既腸粉俾佢食💯呢間腸粉非一般腸粉‼️非常有特色👍🏻仲要係即叫即蒸既👍🏻 鳳鳴整既係廣東皺皮腸粉,唔用布拉,而係用抽屜去即蒸♨️呢種腸粉阿豆一定未食過😆所以食完之後叫我下次再帶佢去買😋純手工🌶️麻香汁😍岩晒我花椒🌶️指天椒🌶️辣椒🌶️紅椒🌶️混合製成,辣中帶麻勁惹味💯最鐘意‼️點腸粉岩晒👍🏻☘️胡麻醬手撕雞🐔腸出奇地💯配搭成功😆胡麻醬落腸粉都好好味👍🏻因為本身腸粉都冇味.. 我簡左黑米腸粉,易入口得黎又健康。一定要食佢地自己配既椒麻油,勁好食👍🏻🥚石磨雞蛋腸因為知道👦🏻豆豆👦🏻唔係好接受新嘢..所以都係嗌返原味俾佢!出奇地加蛋去蒸連👦🏻豆豆👦🏻都話好好味👍🏻幾特別📍鳳鳴石磨腸粉(觀塘廣場)觀塘開源道68號觀塘廣場地下G34號舖
純手工🌶️麻香汁😍岩晒我
☘️胡麻醬手撕雞🐔腸
🥚石磨雞蛋腸
📍鳳鳴石磨腸粉(觀塘廣場)
觀塘開源道68號觀塘廣場地下G34號舖