2007-03-14 6 瀏覽
無意中翻查呢間cafe o既食評,發覺自己年前o既comment竟然有人回應,我明白大家只想分享感受,同埋係有言論自由,不過,本人希望任何人作分享時,請勿替其他人胡亂猜測啦,我想澄清少少野,就係本人同男友都係非煙民一族,我仲好記得當晚o既情形,如果閣下好想知我地兩位當時做緊乜,等我解開你的疑團啦,我同男友咪就係面對面坐,好無奈咁囉,坐到飲完兩杯味道好普通o既飲品,隨即埋單閃人,我地覺得無奈,係因為出面實在太嘈,尤其係隔離檯有兩男兩女傾偈傾得超太聲,嘈到拆天咁,勁滋擾呀,仲邊有心機坐落去食野呀?只好你眼望我眼囉!我無話過d侍應無禮貌,只係覺得佢地講野唔算數o者,而且安排太差,亦覺得d飲品無乜特別,可能佢地d食物好出色,但我無食過,所以無辦法給予評價,當晚的確好黑,亦有唔少食客,但係o個度太多位喇,故其實應該仲有好多位畀我地揀o既,可惜d侍應到最後係唔畀我地揀囉,既然你有四人卡座都唔坐,寧願出去外面,總之我搵你對調啦,咁水瓶座可能仲keep到我呢個客仔呢,哈哈!!