2017-02-04
1963 瀏覽
或說上網見到有人食左一間蟹主題既餐廳,感覺好似日本既蟹道樂咁,於是就立即約朋友去試試最初諗住訂19:30,可惜訂位已客滿,因為得知餐廳坐位好小,全場得8個座位!!!!!最後唯有訂18:00,但我同朋友就只好急急收工後趕去...可惜我地最後都遲到,其實我地都明白餐廳有用餐時間,趕住做第二輪,所以我亦承諾會準時交枱,可惜店員卻回覆我: 因為廚房烹調也需時,最遲18:15必須上菜...所以意思係??我同朋友都五好意思遲到,但收工時間人多車多,交通擠塞,我地都無可奈可🌝最後我地18:30前到達,我地亦表示可一次過上菜,希望趕回進度..講反野食先...我地揀左每位$598 "火🔥" 既set,每樣都不過不失,不過再問我會否再次光臨,我諗就未必了...作為蟹主題既餐,但好似變左海膽為主題既餐! 海膽確實新鮮,但蟹就...一般,依個價錢我會希望有更多蟹既特色菜式...總括黎講,成餐飯食到好飽 好濟,甚至會食淨,但意尤未盡...不過提一提想試既你記住訂位後要經過數付全數先確認訂位架!!