2017-06-18 872 瀏覽
同幾個朋友相約左夜晚出黎飲野,因為其中個朋友要去另一個地方至少一年啦,好唔捨得😭亦都終於齊人啦先係我同兩個朋友到埗,一坐底就已經聽到好強勁音樂,因為有幾個外國人播緊youtube,仲有一班應該係女印度人ge聚會掛😅都有少少嘈,不過服務員都好有禮貌仲有服務員好好,佢一見到我地問幾多位,先係問我地坐高櫈好無,不過我地覺得太高,可能坐得唔舒服,所以服務員好好幫我地拼枱之後我地三個先叫左3杯飲品依杯係我叫ge,熱情果雞尾酒,平時都怕叫雞尾酒,驚叫錯左會似藥水味🙈🤣依杯飲落都唔錯微酸加後面有少許酒味跟住,另外兩個朋友黎到,再叫左兩個小食食落都唔錯架,鐵板果道菜,上碟時仲出灑煙tim😋整體都唔錯,唯一唔太好係都真係幾嘈,我地坐左應該一個鐘左右,就轉場走lu題外話,我地入到餐廳坐底果時,見到前任邦民女-陳嘉寶好想同佢影張相喔😭佢走左先清楚留意到
之後我地三個先叫左3杯飲品
熱情果雞尾酒

微酸加後面有少許酒味
跟住,另外兩個朋友黎到,再叫左兩個小食
玉米片
雞腿

題外話,我地入到餐廳坐底果時,見到前任邦民女-陳嘉寶
好想同佢影張相喔😭佢走左先清楚留意到
2017-06-17
$148 (宵夜)
熱情果雞尾酒
雞腿