2021-01-21 365 瀏覽
武漢肺炎搞到我work from home, 日日食面, 真係好悶, 有時都會幫襯呢間小店買d面包做儲糧,佢真係唔錯,新鮮又好食~ 仲要估唔到佢咁夜都未收工, 好勤力呀 我去到鋪頭都差唔多10點9... 武漢肺炎搞到大家生意差咗,我諗佢地都好難捱, 真係要多d幫襯我今次買方包,諗住整飛碟. 我之前響d賣泰國貨嘅網店買咗d泰國豬肉鬆, 加d沙律醬就可以夾飛碟。 真係好簡單方便, 我仲要係咁落勁多肉鬆 諗起都正~ 食得面多, 有時都要轉吓嘅~ 如果唔係都唔知點捱。。。。 呢個武漢肺炎仲要有排搞, 都唔知搞幾耐, 死都唔肯封關, 搞到香港爆完一波又一波,一路永續限聚令,d鋪頭真係多得佢唔少. 希望呢d良心小心撐得住啦, 大家都要加油呀!!!

我今次買方包,諗住整飛碟
. 希望呢d良心小心撐得住啦, 大家都要加油呀!!!
白方包
自制飛碟~
2021-01-19
外賣自取
$10 (宵夜)
白方包
自制飛碟~