2023-03-15 885 瀏覽
第一次嚟到呢間喜來烤肉食韓式烤肉, 一出電梯, 成層都係間餐廳, 空間相當大, 望落全部都係卡座, 位置亦好闊落, 店鋪環境非常舒服當日我地大約1點鐘入座, 叫左佢地嘅午餐+小食+單點燒肉, 除此之外, 出邊仲有一個BUFFET BAR, 有六款泡菜醃物同醬料自己調配, 另外仲有一份份嘅生菜俾你包住啲燒肉嚟食👍🏻*石鍋烤牛肉(套餐) $90*呢個套餐係跟一個白飯同一碟少少辣嘅醬料俾你自行加落個石鍋入面, 佢牛肉嘅份量都算多, 配料仲有菜,粉絲, 菇, 牛肉入味, 味道唔會過咸, 另外加$8可以配埋野飲, 仲有韓國牌子嘅飲品揀添*喜來烤肉 $158*呢間鋪頭嘅招牌烤肉, 當然要嗌嚟試吓, 佢上碟嘅擺盤相當有心思, 用六大片嘅肉卷成一朵花, 賣相已經加晒分, 而調味方面就用咗甜甜地嘅醬汁去醃製, 係爐度快烤2面, 入口嫩滑, 由於塊肉有返咁上下大, 所以食落好滿足*護心肉 $158*到另一款推介肉類護心肉, 雖然食落就無喜來燒肉咁嫩, 但係佢嘅牛味好濃郁, 所以呢個比較啱我口味*迷你海鮮泡菜餅 $40*食韓國餐, 當然要叫返個泡菜餅食下, 唔好以為佢叫迷你就好細件一個, 其實佢SIZE都唔

*石鍋烤牛肉(套餐) $90*

*喜來烤肉 $158*

*護心肉 $158*

*迷你海鮮泡菜餅 $40*
食韓國餐, 當然要叫返個泡菜餅食下, 唔好以為佢叫迷你就好細件一個, 其實佢SIZE都唔細, 而且有3件, 都幾飽肚, 佢都煎得幾脆, 饀料都唔少, 抵食

食韓燒當然唔少得就係佢個爐邊蛋, 一樣無限REFILL, 呢間餐廳性會比高, 下次會再嚟幫襯😋