今次去屯門區幾出名嘅燒蝦蝦先~近輕鐵站,地點方便唔難搵👍🏻👍🏻 餐廳裝修好特別,有好多好得意嘅霓虹燈牌,去到見到勁旺場,好彩有book位!梅酒清酒任飲好chill!每張枱旁邊都有個大大的蝦缸, 如果全被捕獲可以店員加蝦, 隻隻都新鮮又大隻, 超多膏又爽甜!每枱都會送鰻魚及牛肉, 質素高! 不過記住唔係任食, 如要添可再詢問店員!海鮮有不同蜆、鮑魚、魚、青口、生蠔、扇貝、帶子等, 另貼心的備有鍚紙盤, 在配料區加調味蒜或牛油蒜蓉等, 自己燒都做到喺街買的效果!大頭蝦🦐啖啖肉,蝦膏甘香鮮甜,肉質彈牙可口😋😋而且餐廳無限量供應,呢個抵讚。太多種類,其實食唔哂,太飽了。🤣🤣下次一定會再幫趁!!👍👍 個爐2人用都ok,可以燒到好多野,台面有晒海鹽,辣粉,燒烤粉,孜然粉可以加係海鮮到。另外我地係岀面拎埋蒜蓉🧄加落生蠔到好似以前北上食燒烤個種感覺👅👅😋海鮮包羅萬有,生蠔,鮑魚,扁貝,帶子,貴妃蚌,蜆,大蜆,原條魚都有得。好似去左海鮮檔咁🤣🤣🤣鮑魚不得了。比想像中大隻,鮮甜美味,肉質彈牙。直接再放架上燒,可以做到邊脆肉嫩既口感,正。貝殼類大大隻,又新鮮。洗得乾淨,無咩沙。食海鮮都食到飽🤣🤣