招聘中
4天前
4天前
25天前
餐廳: 譚仔三哥米線 (欣榮商場)
資訊:

2024-01-11 154 瀏覽
今日6:45去到無咩人,姐姐都好nice咁幫我地搵位坐低,我地3個人去食,姐姐好用心教我地點用電話落單,每部電話申請會員嗌3個餸就可以減$10,相等於free 2個餸比你咁制❤️我嗌左貢丸、豆卜、雞肉三哥酸辣湯底米線 🤔貢丸一般,豆卜我都係中意正方形個隻豆卜🤭剪開索湯啲,雞肉好好食!夠滑又大舊!湯底濃得泥唔會死咸👍🏻👍🏻送個幾塊腐皮都好好食!唔會煮太淋!個人覺得湯底入面有少許藥材成份😽好香😽記得自助落單攞優惠丫!!

我嗌左貢丸、豆卜、雞肉三哥酸辣湯底米線
個人覺得湯底入面有少許藥材成份😽好香😽
記得自助落單攞優惠丫!!