2018-10-02 144 瀏覽
㨂左食素食自助餐,可能係我本身要求高左,入到去發現半自助餐真係好少選擇,冇咩好食。心諗半自助餐係okay既,有主食,主食先係重點!點知主食得三種,而我地四個人食,都唔洗特別揀,試晒三種,點知黎到漢堡既肉直接換左嚿豆腐定菇,啲味其實勁唔夾,只係真接搵嚿素菜去代替左肉,串燒亦一樣,味道都完全唔夾,薯片食得出係超市有得買既紫薯片,當然好食,因為現成野。最慘係個石鍋飯,入面既材料全部都係半自助bar有得食既野,咁都整做主菜?講返個半自助bar,其實選擇真係少左啲,最失望係沙津,啲配料基本上都唔係好夾做沙津,亦都冇足夠既汁加入沙津,配菜好似係廚房見有咩菜就拎出黎咁,完全唔夾🙈以上係我個人意見,其實食落唔係話好差,但唔係好食。同埋以加一每人約$180既價錢,就真係配唔上呢個價錢!