我好鍾意食章魚小丸子,咁岩喺ig見到有fd去咗呢間可以自製章魚小丸子同埋大阪燒嘅餐廳,於是就決定去試試。枱上有指示卡教我地整小丸子同埋大阪燒,睇落唔算難,所以我地叫咗一份八爪魚🐙小丸燒同埋一份芥末腸仔小丸燒,豚肉大阪燒同埋一份炸雞炸雞要等15分鐘先上枱,因為係即炸嘅。等咗陣就有人送黎我地要嘅粉漿同埋其他材料,大概同我地講解咗個流程,我地就可以落手落腳整lu~一開始我地都整到雞手鴨腳,d工作人員見到我地咁笨都會主動過黎幫手,我地後來pick up到就開始整到似模似樣,我地影咗好多相打卡拍片,好有趣。食落都幾好味,大概因為係自己整掛。除咗大阪燒同埋小丸子,仲可以整炒麵,如果鍾意自己落手落腳整呢d小食嘅話可以黎試下,可以食可以玩可以打卡。