2023-10-18
呢到有自家釀酒同埋自家麵豉醬!仲係牛內臟燒烤專家😍!前菜先送個麵豉醬配瓜蔬開胃加好好送酒!今日唔飲得太多,只係叫咗自家釀菠蘿酒,酒味好清、淡淡菠蘿香🍍北海道蠔 - 新鮮日本蠔,味以清新鮮味為主,大大隻,爽口,配嘅䓤、醋汁都冇搶到個味☺️燒烤- 依間嘅燒烤真係無得頂!香、唔會太乾、唔燶,全部都熱辣辣送上枱!配料剛剛好、香口而唔會太鹹。雞皮蝦配紫蘇葉 :燒雞皮放出嘅油,將夾係中間嘅紫蘇葉炸香炸脆,一咬落去係雞皮嘅脆配蝦嘅彈口,好似食緊炸蝦🍤,但其實係脆雞皮!牛心管:好特別,第一次食,將心管切開一條條、咬落彈牙而香口,好特別嘅體驗,完全冇食內臟嘅不安感!雞肉棒:日式燒烤必吃!雞肉入面有軟骨,配月見燒汁,正!蘆筍豚肉卷:豚肉燒得香口,油入咗蘆荀,balance返個油膩感牛沙瓜:牛第四個胃,牛胃好多時好似牛栢葉嗰啲都係食爽口彈牙,但沙瓜就juicy又偏冧,都幾特別。橫隔肌set(芝麻燒汁、蜜糖芥茉、蔥蒜、芥末),橫隔肌肉冧、牛味重,自己就最鐘意食葱蒜同wasabi。咸牛肉飯團: 燒得外皮香脆,配咸牛肉同紫菜,令我愛上咗燒飯團!
仲係牛內臟燒烤專家😍!
前菜先送個麵豉醬配瓜蔬
開胃加好好送酒!
北海道蠔 -
燒烤-
雞肉棒:日式燒烤必吃!雞肉入面有軟骨,配月見燒汁,正!