2023-07-10
行街經過比餐廳門口播緊嘅電視吸引住,見到晚市時間都好多人食呢間,就入去試一試,未試過自己落手燒和牛漢堡扒,體驗完都覺得好過癮,生熟程度自己決定,今次我叫咗個情侶推介2人餐,抵食‼️.❤️🔥 兩人套餐(Ver. 4) $366 .▪️菠蘿煙肉和牛漢堡扒▪️芝士蛋蒜和牛漢堡扒漢堡扒肉味香濃,菠蘿煙肉甜酸味好開胃好juicy,朋友比較喜歡菠蘿煙肉款;而我就鍾情芝士蛋蒜,香脆蒜片,配埋我最愛拉絲芝士,邪惡之選🧛🏻♀️.好過癮😆除咗第一塊未掌握到火喉煎燶之外,其餘都煎得好perfect(自以為)🤣🤣 一路聽住煎嘢嘅「吱吱」聲好療癒🙊有得食又有得玩👍🏻👍🏻正.▪️芝士泡豚丼飯芝士都有拉絲,配埋泡菜辣辣地好惹味,但真係好大碗🤣 其實每人食咗一份扒已經飽飽哋,就算碗飯兩個share,我哋最終都食唔哂.▪️西柚特飲 & 凍蜂蜜生薑茶套餐本身跟兩罐罐裝飲品,我加咗$18轉特飲,西柚特飲超大杯,味道清甜消滯,蜂蜜生薑茶帶微辣,配埋蜂蜜甜甜辣辣,味道特別得嚟又健康
❤️🔥 兩人套餐(Ver. 4) $366
▪️菠蘿煙肉和牛漢堡扒