2020-03-04 4206 瀏覽
原來好耐無寫食評。OK!! 今年第一POST今年一月份起武肺疫症漫延,農曆新年過後,疫情更加嚴峻,令工作上個個都HOME WORKING,已經好少揾 friend gathering, 見近期好似好返d忍唔住揾d唔識死既朋友出黎吹下水。OKOK!我地言歸正傳,講返餐飯先餐廳環境好闊落,唔洗同人迫迫貢。 其實平時返工Lunch Hour超級多人,由於好多都在家工作關係變得相對少左食客到來。和三寶Set / Treasure 3 Set(Hk$220)個餐一黎到齋睇都覺得超值,每款肉有3片之多,仲有其他前菜跟飯。由於是和牛放上烤爐上每邊烤2分鐘便可進食。肉質非常嫩淋又juicy,飯都食多兩口。返照肉質紋路都好靚 好juicy 烤起上黎肉香油脂香味令人好滿足總括黎講,餐廳環境清優闊落,員工質素有禮。按此午餐價位食材用料算超值,可以帶d牛魔王朋友來。
原來好耐無寫食評。OK!! 今年第一POST

OKOK!我地言歸正傳,講返餐飯先

返照肉質紋路都好靚 好juicy

烤起上黎肉香油脂香味令人好滿足