餐廳: 金記冰室 (Two Harbour Square)
資訊:

2021-01-18 670 瀏覽
下午茶明明就話去到6點鐘 55分打去叫外賣已經話無 餐牌講到明下午茶做到6點 無講明cut單時間 跟足你地條款寫明既話 咁應該6點都可以叫下午茶啦 55分已經唔比叫 仲叫我叫晚餐 我堅持要叫下午茶仲cut我線 呢啲咩服務態度!一個餐廳呀姐就可以幫公司提早5分鐘cut 單 咁公司都唔洗寫明做到幾點啦 你地餐廳自己決定得啦 唔洗寫出黎啦 以後你地要早5分鐘cut單就唔該寫清楚 唔係我會覺得係你地分店自把自為 我諗要問一問你地總公司 係米早5分鐘cut單 呀姐又係米可以早啲決定唔做我生意仲cut埋我線!
下午茶明明就話去到6點鐘 55分打去叫外賣已經話無
堅持要叫下午茶仲cut我線 呢啲咩服務態度!

一個餐廳呀姐就可以幫公司提早5分鐘cut 單

2021-01-18