2018-03-11 205 瀏覽
食晏放飯食快餐,去咗食MX中環,一心諗住食天使雞扒飯,排隊嗰陣見到有個自由扒餐,塊板可以揀和牛漢堡、雞扒或者豬扒,跟住再揀火腿、腸仔或者午餐肉,之後再揀汁,再加飯或者意粉$46連嘢飲,總共有36個唔同嘅過關組合。最尾我揀咗和牛漢堡配火腿,配紅酒牛肉汁意粉,跟凍奶茶加$3。和牛漢堡比較細塊,但厚厚地幾好咬口,質素同MOS BURGER和牛漢堡差唔多,口感各有不同,紅酒牛肉汁幾好味,總括來講成個餐都唔錯,但如果佢可以好似大快活咁,有多啲菜就再好啲。再簡單介紹下呢間MX,比較特別嘅係佢係有兩層,兩層都係有各自嘅收銀處同廚房,好少見,賣嘅嘢食大部份嘅都一樣,但係有啲係樓下有樓上冇,所以唔趕時間嘅你可以睇下樓上樓下分別有咩食先買。個人比較鍾意坐上層,因為有窗口感覺冇咁侷促。今日去食嘅時候係星期日,成間舖都坐滿菲傭,感覺置身菲律賓,快快食完我就起身。
和牛漢堡火腿紅酒汁意粉
2018-03-11
5 分鐘 (堂食)
和牛漢堡火腿紅酒汁意粉