2016-09-01 339 瀏覽
屋企今日無飯,放工行去大角咀搵野食,見到呢度人唔太多,唔洗等甘耐,又貼有openrice 優秀餐廳,應該唔會差掛,就試下!叫左一個至尊漢堡餐果然係至尊,勁大個!有生菜、蕃茄、兩塊漢堡、芝士、蛋同煙肉!一啖咬?無可能啦要分開一層層食,餐廳都好貼心,準備埋膠手套俾客人。全部野食即叫即整,熱勅勅,所以都要等十分鐘到。個包好脆,料多過包最底層個包吸晒啲肉汁!漢堡好大舊,無煎到全熟,中間會有少少紅,正因為甘,肉唔會好鞋,仲好juicy加埋生菜同蕃茄,清新啲,唔會太濟。薯格好脆,亦好多塊,枱上有茄汁或辣同唔辣既沙律醬點。美國進口蜂蜜飲品可選汽水,椰青水或其他飲品呢個要加十蚊較為甜,但個樽幾靚,所以吸引左水牛城雞翼炸到好脆,個汁辣辣地,雞翼有奄過,但唔太濃味,唔錯!總括黎講,野食幾好食,份量亦多,我一個人都唔係好食得晒,但又想試多啲野,結果食到漲晒
叫左一個至尊漢堡餐

個包好脆,料多過包
加埋生菜同蕃茄,清新啲,唔會太濟。

薯格好脆,亦好多塊,枱上有茄汁或辣同唔辣既沙律醬點。
至尊漢堡
美國進口蜂蜜

飲品可選汽水,椰青水或其他飲品

呢個要加十蚊

較為甜,但個樽幾靚,所以吸引左
green tea
水牛城雞翼

炸到好脆,個汁辣辣地,雞翼有奄過,但唔太濃味,唔錯!
水牛城雞翼
至尊漢堡