2016-07-20 2288 瀏覽
🌙🌙7點半前至抵放題!只需$89☀️☀️拿話明至抵放題 所以都唔好Expect好好食首先講下環境先話說我地去到佢比左張望到唔錯既風景位同都唔算太嘈既位置我地 但我地去到張枱既時候地下已經有舊垃圾係度,好彩待應都即刻拾好!放題通常都要等去,但係佢有張單寫明係頭單落晒order既時候等5mins就有嘢食😏😏所以好快有得食刺身👏🏼✌🏼️食物方面 質素就一般啦 ~ standard放題粟米蟹肉粥 不過無乜蟹味 🙅🏻雞翼 賣相Ok 不過食落就有d血紅未熟🙅🏻❣❣芝士波 就一定係放題必食 外脆內軟 芝士流岀來😻😻佢既大板燒 單就寫住1件 黎到就諗住同朋友share試下先 但點知黎到 1件既大板燒竟然係我1隻食指既size 所以家食就一定要叫多啲而熱辣辣同最好味 我就覺係芝士年糕(右上角)同牛柳粒啦😻 平時食放題我都唔鐘意食d咁溜既嘢 但今次既芝士年糕真係熱辣辣有晒流心 而且唔溜仲好好食tim😻😻刺身碗既大細都幾細平時老鏈咁大既碗 依家只得湯碗既size 寫15黎得5既道理 你唔係唔明阿😂但係水準都有翻咁上下嘅~ 鮮甜不過唔乜腥 出面有小量即食熟食 但食完入面都無乜意慾食出面因為太飽😂 甜品野飲茶都係自助
🌙🌙7點半前至抵放題!只需$89☀️☀️

❣❣芝士波 就一定係放題必食 外脆內軟 芝士流岀來😻😻
所以家食就一定要叫多啲

鮮甜不過唔乜腥
出面有小量即食熟食 但食完入面都無乜意慾食出面因為太飽😂
甜品野飲茶都係自助,雪糕味都整全
由於佢無雪櫃雪野飲所以佢係會似大排檔咁 一桶過 但我係見唔到有冰同水所以摸落去係紙包唔凍 罐裝凍 感覺好奇怪😂 個度仲有木桶清酒 鐘意飲殺ke既人可以試下😁

如果搵唔到位 又糧尾 又咁岩又就腳就都可以黎下啦😆平有平食
7點半前 $89 4人同行1人免費 2人同行1人半價