2021-11-04
呢間其實已經食過好多次,不過次次都係下晝或者下午茶時間嚟食,人比較多,夜晚真係唔多人,又唔使等位!我至like為咗唔想諗來諗去,我哋叫咗個二人餐!都幾多嘢食,有湯🥣沙律🥗前菜,意粉🍝,pizza 🍕仲有甜品同飲品!我哋點咗磨菇湯同洋蔥🧅湯,前菜就加咗$10叫咗客青口,另外叫咗個溫泉蛋松露油蘑菇意粉🍝,照燒蛋黃醬pizza!叫咗冇耐,啲食物好快就已經嚟到!不過我真係覺得太急!湯都未飲就已經沙律靑口意粉一齊嚟,成枱都係都食唔切,之後再9秒9再放低埋個pizza!唔知係咪太少客,所以啲食物真係快到嚇親人!未食已經凍咗!其實人唔多,更應該控制一下食物嘅出餐時間,我咁食,好似好趕客咁,即刻令我唔想再去食!我寧可佢哋午餐時間人多咗,反而食物時間控制得好好多!本身食物唔差,但趕成咁真係⋯⋯⋯