2002-12-15
呢度d cake 好好味,又大件,我覺得好食又抵食過樓下Queen's.<br>最愛係blueberry cheesecake, 真係非常非常咁好味,係我食過最好的blueberry cheesecake,芝士味非常濃郁,質感實淨(我至like^.^),喜歡濃味芝士的人不容錯過,極力推介!!<br>呢度d 三文治都好好味,同埋好大份,仲有少少nachos伴碟..平日一至五有lunch set $55,包一個salad (e.g. smoked salmon/chicken salad..份量小小,但好好味架),一份三文治(都有幾多款揀,我最鍾意smoked chicken),甜品(vanilla ice-cream)同埋飲品(通常叫coffee..不過質素麻麻),加錢可以將甜品轉cake..好抵食!