HABITŪ係我地飯堂😂 因為我係bagel控 又鍾意嘆咖啡同埋帶住胖胖 去大型商場方便啲🙈Bagel控如我每次去都會叫佢個煙三文魚bagel (cream cheese on the side)個bagel 烘到脆脆 其實就咁跟佢個chive cream cheese已經好味當然加埋佢嘅煙三文魚、生菜、同生洋蔥個口感同層次會更加豐富啦另外, 我差唔多每次都會叫Caffe Earl Grey佢應該係除咗Lungo之外唯一一個可以走甜嘅coffee不過整體咖啡味比較淡平時鍾意飲濃咖啡嘅我 反而覺得佢加埋伯爵茶香嘅配搭幾清新Egg Benedict有black truffle所以好香 個醬亦整得唔錯 所以老公都好常order另外一個都想要嘅係carbonara都係呢度嘅signature dish個醬好creamy 配料都唔少但我覺得又未至於好wow嘅好食最後當然唔少得佢個all-day breakfastSourdough, 沙律菜,蘑菇,蕃茄仔,煙肉,炒蛋,煙三文魚,牛仔腸同茄汁豆 On request 可以配個jam 個炒蛋都幾滑整體味道不錯而且好豐富 一個女仔食會好飽🙈咁耐日子
同埋帶住胖胖 去大型商場方便啲🙈

Bagel控如我

另外, 我差唔多每次都會叫Caffe Earl Grey
佢應該係除咗Lungo之外唯一一個可以走甜嘅coffee

仲有其他 cakes同main dishes
下次再分享

2020-08-02
  • HOME SMOKED SALMON
  • 62 CHIVE CREAM CHEESE POPPY SEED BAGEL