2023-06-28 135 瀏覽
今日嚟到北歐小木屋風格嘅Cafe - Hygge,環境好有Feel有格調,好適合過嚟chill😎白酒燴紐西蘭青口(500g)我哋兩個人就叫咗個細份嘅500 g一上到嚟已經超級有驚喜,啲青口粒粒都咁大隻,識落都好新鮮好入味,從來冇喺香港食過咁大隻嘅青口,再加埋聽吓鍋嘅味道都做得好好,算係喺香港食過最好食嘅青口鍋👍🏻👍🏻嚟呢間餐廳一定要食!海鮮冬陰功薄餅Pizza嘅醬料係用左冬陰功嘅調味,好新穎,第一次試冬陰功味嘅pizza,但係估唔到咁夾,仲還原到冬陰功嘅味道🤩配料有蝦,魷魚,香菇等等,十分足料!👍🏻Pizza係薄批,加埋外脆內軟嘅Crust,十分推薦大家試下!🤤芝士牛油果墨西哥脆脆芝士牛油果墨西哥脆脆🥑本人都幾鍾意食Nachos,呢個小食都滿足到我,上面有一大Pat牛油果蓉,仲有芝士同埋車厘茄,再加埋Nachos本身都有味,識落好重口味好惹味,唔錯海鹽焦糖可麗餅甜品係法式嘅crepe pancake🥞Pancake整得好鬆軟,仲保留左煙韌度,再配搭埋海鹽焦糖醬,好夾🤤整體唔算太甜,但朋友話味道層次爭啲,推薦可以試其他特別嘅味道😆

白酒燴紐西蘭青口(500g)
嚟呢間餐廳一定要食!

海鮮冬陰功薄餅

芝士牛油果墨西哥脆脆
芝士牛油果墨西哥脆脆🥑

海鹽焦糖可麗餅

2023-06-20
5 分鐘 (堂食)