餐廳: 嶺南樓
資訊:

2017-10-23 2228 瀏覽
今日收工有同事提議去嶺南大學入邊間酒樓食飯。同事話大學入面呢間中菜有海鮮,有小菜,份量足夠,而且好味。 咁特別,當然要去試一試啦 !入到嶺南大學行一陣好快就會見到間中式酒樓。酒樓空間廣闊樓,底比較高,而且幫襯既多數為大學學生&附近居民,主打經濟實惠。 雖然酒樓唔係好多人,但係畀我覺得好舒服,同朋友傾計都好方便。我哋兩個人點咗晚飯小菜孖寶 - 沙巴龍躉, 蒜蓉蒸大蟶子王,加多個椒絲腐乳通菜 。條魚都算唔錯,蟶子亦好好味,椒絲腐乳通菜就好惹味,再整多兩碗白飯真係ichiban!食完飯仲有糖水送,非常貼心 !

入到嶺南大學行一陣好快就會見到間中式酒樓酒樓空間廣闊樓,底比較高,而且幫襯既多數為大學學生&附近居民,主打經濟實惠。

食完飯仲有糖水送,非常貼心 !

2017-10-20