2019-02-17
去到又一城,想食既野都有好多選擇今次黎到呢度,平日既11點黎食,真係無咩人,超級舒服夠寧靜!傾計一流優惠:係每日6點前離座用 credit card俾錢就可以有8折(只限主餐牌內點既野)1. 餐湯 - 我好姊妹話好飲,歲半既契仔都飲到津津有味而我就覺得一般般,唔太岩我口味2. Garlic snowing pizza - 非常香口,好濃既garlic味我同姊妹都非常非常鍾意食3. Scallops with Basil Cream Fettuccine - 我地都覺得味道一般,可能係因為食左太香口既pizza而影響到味道4. Garlic bread tower - 好香好濃既新鮮garlic,不過由於係新鮮既 garlic,所以食落去會有啲辣既感覺總結:我係第唔知幾多次食呢間餐廳,不論係銅鑼灣還是九龍塘,佢地既食物都一樣咁好味如果有小朋友既,佢地會有小朋友椅提供同埋會提供膠碗同spoon 俾你非常細心!服務 - 非常好!會見到你地既需要(非繁忙時間時)
服務 - 非常好!會見到你地既需要(非繁忙時間時)