難得終於到星期日,一定要同朋友出嚟見下面。我哋約咗喺尖沙咀食brunch!佢帶我去咗金馬倫道,之後上咗一幢大廈,去到一間叫Chic by Oyster House。呢度嘅weekend brunch 分別係TAPAS同Main所組成,TAPAS係可以無限叫,有共5款選擇,有菠菜、番茄、蝦仁、Parma Ham 同黑松露薯條。蝦仁好爽口,Parma Ham 又唔會太鹹,最正嘅係黑松露薯條,薯條又厚切,又多黑松露碎,所以我都encore 咗幾次!到main course,有5種唔同嘅選擇,有豬、牛排、羊排、是日意大利飯同是日意大利粉。我揀咗個燒牛排,牛排超級大塊,又唔韌,配埋牛排汁,啱哂!除咗食主菜,甜品都好重要,呢個朱古力蛋糕好驚喜,竟然高水準,可以令人一食再食!今次朋友真係冇介紹錯啊!

今次朋友真係冇介紹錯啊!
2017-11-24