2011-08-30
約左個好耐無見既朋友出黎食飯諗住好耐都唔知食乜我個Frd話不如食Buffet丫我就醒起呢度喇~因為之前黎過都覺得唔錯 (夠平丫嘛)所以又黎左呢度!!估唔到有驚喜喎~今次係食鮑魚呀~每人可以分到一隻~如果加少少鼓油落去一齊食都幾好架喎~除左鮑魚之外,黎到呢度一定要食既就梗係刺身啦真係好鐘意佢既厚切而且Fill得好快~最唔鐘意果D要等佢配給既自助餐~每次分得2,3塊呢度仲有壽司架~不過我驚飽,所以都係食刺身算了~而我個朋友就係咁食D長腳蟹,佢話好好味喎我自己就嫌麻煩(因為要拆殼) 所以無食~當然仲有鐵版燒有蝦~有魚~仲有我最喜愛既羊架羊架配埋個醬~好好食~唔"so"Yummy Yummy~~呢個翅湯都幾多翅架而且個湯底都幾好味其實仲有其他湯既不過我淨係飲呢個都飲左2個試唔到其他lu其他仲有好多野食既個薯容勁好味~~值得推介甜品都有好多款架喎我食左呢個Cake~都覺得幾好味當然仲有一定要食既心太軟啦~只可惜每次都係得十幾個所以俾人拎晒就可能要等第2 Round喇好在佢有問我坐邊~佢整好左直接拎去我度俾我(細心)咁多野食~用埋張Coupon 都唔駛三百蚊值得Encore!!
諗住好耐都唔知食乜
我個Frd話不如食Buffet丫
我就醒起呢度喇~因為之前黎過都覺得唔錯 (夠平丫嘛)
所以又黎左呢度!!
估唔到有驚喜喎~
今次係食鮑魚呀~
每人可以分到一隻~
如果加少少鼓油落去一齊食都幾好架喎~ 除左鮑魚之外,黎到呢度一定要食既就梗係 刺身啦 真係好鐘意佢既厚切
而且Fill得好快~
最唔鐘意果D要等佢配給既自助餐~每次分得2,3塊
呢度仲有壽司架~不過我驚飽,所以都係食刺身算了~
而我個朋友就係咁食D長腳蟹,佢話好好味喎
我自己就嫌麻煩(因為要拆殼) 所以無食~
當然仲有鐵版燒
有蝦~有魚~仲有我最喜愛既羊架 羊架配埋個醬~好好食~唔"so"
Yummy Yummy~~ 呢個翅湯都幾多翅架
而且個湯底都幾好味
其實仲有其他湯既
不過我淨係飲呢個都飲左2個
試唔到其他lu 其他仲有好多野食既
個薯容勁好味~~值得推介 甜品都有好多款架喎
我食左呢個Cake~都覺得幾好味 當然仲有一定要食既心太軟啦~
只可惜每次都係得十幾個
所以俾人拎晒就可能要等第2 Round喇
好在佢有問我坐邊~佢整好左直接拎去我度俾我(細心)
咁多野食~用埋張Coupon 都唔駛三百蚊
值得Encore!!