2023-06-02
可以帶埋寵物一起用膳既餐廳真係唔多,一知道呢間可以帶寵物就即刻沖左入來,果然無令我失望。店鋪真係好有心,連餐單都貼心製作寵物餐單,真係好感動。嘢食都好高質好出色,尤其是小食~☺️酥炸魷魚圈☺️炸粉唔會好厚,魷魚堅靭爽脆,口感好!☺️炸軟殼蟹龍蝦汁意大利飯☺️軟殼蟹好出色,炸得香脆,龍蝦汁送飯更加好食,perfect match!狗狗🐶係隔離聞到咁香咁吸引都好興奮活潑~😌😌😘❤️☺️香辣蒜片蜆肉橄欖油炒意粉☺️蒜片爆炒之後爆香max,蜆肉都香辣鮮甜,份量大,好足料,用橄欖油炒都好健康,油脂相對上低啲,無咁油膩。☺️鹿兒島紫薯鮮奶☺️紫薯綿密香甜,入口即溶,鮮奶都好醇滑,濃郁的香氣令整個品嘗體驗更昇華。☺️抹茶鮮奶☺️抹茶鮮奶拉花好靚,抹茶味濃,鮮奶好滑,整體唔會太苦太甜,甜度適中。暖暖地口感唔錯,都keep到抹茶味。
炸粉唔會好厚,魷魚堅靭爽脆,口感好! ☺️炸軟殼蟹龍蝦汁意大利飯☺️
軟殼蟹好出色,炸得香脆,龍蝦汁送飯更加好食,perfect match!狗狗🐶係隔離聞到咁香咁吸引都好興奮活潑~😌😌😘❤️ ☺️香辣蒜片蜆肉橄欖油炒意粉☺️
蒜片爆炒之後爆香max,蜆肉都香辣鮮甜,份量大,好足料,用橄欖油炒都好健康,油脂相對上低啲,無咁油膩。 ☺️鹿兒島紫薯鮮奶☺️
紫薯綿密香甜,入口即溶,鮮奶都好醇滑,濃郁的香氣令整個品嘗體驗更昇華。 ☺️抹茶鮮奶☺️