餐廳: Puppuccino
資訊:

平時夜晚嚟到呢間寵物友善餐廳🥰🐶🐱可以揀坐外面咁啱天氣涼涼地勁舒適仲要可以曬月光🌝可以見到間店嘅裝修靚之外入夜打埋啲燈再加添咗超浪漫氣氛😇😇😇😇瘋狂影相 好似去咗外國✈️隔離枱都有唔少狗狗客人~~仲可以見住路人放狗狗🐶🐶入到戲肉啦,先叫牛骨髓配烤雞忌廉意粉☺️自己係第一次叫牛骨髓撈落意粉,咁大條骨覺得好新奇,超香但最痴線反而係個忌廉汁忌廉汁真係食得多,但佢呢個真係異常地超好食🤔🤔🤔🤔🤔🤔!!!!!仲叫咗個魷魚小食,好香又淋~好易咬~~this 慢煮三杯雞意大利煲仔飯都見好多人叫,煲仔飯又有特色,啲飯吸晒啲汁好香🤤9點半前叫指定酒飲仲有7折🙃🙃🙃所以忍唔住飲咗兩杯~~~🥃🥃🥃🥃🥃🥃最後貪心食埋甜品,清清腸胃😃食完再影咗陣相先走😚總結成餐飯都一分錢一分貨,真係好食高質,酒又抵飲😋😋
平時夜晚嚟到呢間寵物友善餐廳🥰🐶🐱
可以揀坐外面
咁啱天氣涼涼地勁舒適仲要可以曬月光🌝

可以見到間店嘅裝修靚之外
入夜打埋啲燈再加添咗超浪漫氣氛😇😇😇😇
瘋狂影相 好似去咗外國✈️

隔離枱都有唔少狗狗客人~~
仲可以見住路人放狗狗🐶🐶

入到戲肉啦,先叫牛骨髓配烤雞忌廉意粉☺️
自己係第一次叫牛骨髓撈落意粉,
咁大條骨覺得好新奇,超香
但最痴線反而係個忌廉汁

仲叫咗個魷魚小食,好香又淋~好易咬~~

this 慢煮三杯雞意大利煲仔飯
都見好多人叫,煲仔飯又有特色,
啲飯吸晒啲汁好香🤤

9點半前叫指定酒飲仲有7折🙃🙃🙃
所以忍唔住飲咗兩杯~~~🥃🥃🥃🥃🥃🥃

最後貪心食埋甜品,清清腸胃😃

食完再影咗陣相先走😚

總結成餐飯都一分錢一分貨,真係好食高質,酒又抵飲😋😋