同男朋友周年紀念日,搵咗呢間多人推介嘅餐廳試吓🐷結果有驚喜男朋友都話鍾意❤️食咗餐幸福滿滿嘅晚飯❤️❤️非常浪漫🌹❤️餐湯❤️忌廉湯,表面有啲麵包粒,仲有粟米粒粒喺入邊。份量唔會太多,亦都唔會好少,暖吓個胃啱啱好。❤️伏特加火焰帶子❤️上菜嗰陣個員工用伏特加點着然後燒帶子,男朋友見到即刻wa一聲哈哈,帶子表面微微焦香,食落有啲酒味,大大粒。好食到我只係俾男朋友食一啖就全部都係我既嘻嘻😜❤️煙三文魚他他配牛油果藜麥沙律及西班牙火腿肉拼盤❤️拼盤好豐富啊,三文魚好軟熟。牛油果味藜麥沙律真係一流🥗即刻健康咗。仲有西班牙火腿肉拼盤有幾款口味。前菜真係唔錯👍🏻❤️比目魚柳堡雲酥配忌廉椰菜花飯❤️個比目魚柳外脆內軟,出面脆卜卜,入面魚肉滑脫脫。我好鍾意個忌廉椰菜花飯,因為都幾重忌廉味,口感好得意。❤️原條照燒鰻魚明太子忌廉扁意粉❤️扁意粉🍝好彈牙,加埋真係原條照燒鰻魚,非常吸引。至於明太子忌廉,賣相非常之澎湃!面頭沈左啲紫菜,口感定味道都100分!

❤️餐湯❤️

❤️伏特加火焰帶子❤️