2019-11-05 88 瀏覽
呢晚同長腿美人相約係呢間好似係花園入面既餐廳~~因為美人要ot,所以我地都各自食左d野先去餐廳見面!!黎到我地都未肚餓,所以就每人要左杯mocktail飲下先xpp之後店員就為我地送上一籃經過烤烘至外脆內軟既麵包:)食梗麵包既同時,我地所嗌既“Honey Punch”HKd$78+10%都一齊黎到❤️❤️❤️呢杯Honey Punch以蘋果味為主,飲落酸酸甜甜,當中加左幾款鮮果係入面,感覺既清新又開胃!!!飲左幾啖真係有返晒胃口,所以我同美人就決定要返份“Trio Canelloni”HKd$298+10%share食~~第一次試呢款Pasta,感覺幾特別!!其實係好似加闊版既長通粉咁,而通粉入面加入餡料調味,當中有三款不同既口味;)美人就最欣賞軟清新既蕃茄口味,而我就偏好濃味既鵝肝雜菌個款❤️❤️❤️食完個pasta之後,我地都有d意猶未盡既感覺,所以就追加一份“Bailys tiramisu”HKd$88+10%做甜品!!!呢杯tiramisu唔單止賣相得,連味道都好得添✔✔✔✔可以同美人係個咁美既地方相聚,呢晚又點會唔開心先
呢晚同長腿美人相約係呢間好似係花園入面既餐廳~~

因為美人要ot,所以我地都各自食左d野先去餐廳見面!!

之後店員就為我地送上一籃經過烤烘至外脆內軟既麵包:)

第一次試呢款Pasta,感覺幾特別!!

呢杯tiramisu唔單止賣相得,連味道都好得添✔✔✔✔

可以同美人係個咁美既地方相聚,呢晚又點會唔開心先