🦉太子有格調西餐廳放工想同朋友舒服傾吓嘢📸見到太子新開呢間餐廳主打可愛貓頭鷹就去試試🦉✨️環境冷色格調 有個好大既貓頭鷹招牌燈,唔會好暗✔️餐廳充滿萌萌貓頭鷹擺設同藝術掛畫🎏,有種被治癒感覺✨️格局非常寬敞 有4人位同6人位~無限時喲✼••┈┈┈┈••✼••┈┈┈┈••✼Set Dinner🥗紅菜頭青蘋果沙律+紫薯湯紫薯湯好少見 有驚喜😚!質感濃厚唔死鹹✨️淡淡紫薯味(無一粒粒啦)青蘋果沙律係黑醋調味,紅菜頭抗氧化🍏沙律新鮮🉑️🥩燒澳洲肉眼扒8oz $228肉眼扒7成剛好👍🏻成日好擔心肉會overcook朋友完食 無筋無肥膏( • ̀ω•́ )✧蘆筍整得好脆好新鮮😙✼••┈┈┈┈••✼••┈┈┈┈••✼🍅牛油果番茄沙沙帶子沙律 $118#kurin沙律地圖帶子新鮮但...睇外表係毫無牛油果粒Σ(°Д°;但食落每一口都有牛油果⁉️ 先發現原來係牛油果同沙律菜blend埋😳🥑類似咖啡屋麵包上既牛油果蓉🥑所以每一條沙律菜都勁creamy 呢個整法都唔錯🤤🍆意式燒雜菜 $48呢個其實係Ratatouille普羅旺斯雜菜💓裏面有由色彩繽紛既茄子,青瓜🥒,意大利青瓜,紅椒,青椒同洋蔥組成,夠晒食物纖維😚(卡路里t
🦉太子有格調西餐廳

環境冷色格調 有個好大既貓頭鷹招牌燈,唔會好暗✔️
無限時喲
✼••┈┈┈┈••✼••┈┈┈┈••✼
Set Dinner
牛油果番茄沙沙帶子沙律

🥗紅菜頭青蘋果沙律+紫薯湯
青蘋果沙律係黑醋調味,紅菜頭抗氧化🍏沙律新鮮🉑️

🥩燒澳洲肉眼扒8oz $228

帶子新鮮但...睇外表係毫無牛油果粒Σ(°Д°;
類似咖啡屋麵包上既牛油果蓉🥑
所以每一條沙律菜都勁creamy 呢個整法都唔錯🤤

🍆意式燒雜菜 $48
呢個其實係Ratatouille普羅旺斯雜菜💓裏面有由色彩繽紛既茄子,青瓜🥒,意大利青瓜,紅椒,青椒同洋蔥組成,夠晒食物纖維😚(卡路里tips:紅椒係最有營養蔬菜之一!)味道濃建議搭配沙律食!呢個價錢黎講性價比好高

many berry

🫐Many Berry (套餐+20)
問左店員原來飲品上面係雪糕😛粉粉的夠打卡 夠大杯朋友好滿足💋

鮮野莓奶凍

🍨鮮野莓奶凍 ($48 跟餐-15)
感覺跟餐叫好抵🤣奶凍用透明杯上帶果醬裝飾 飯後甜品夠滿足😌

✼••┈🦉🦉🦉🦉🦉┈••✼
📍Owl’s Stage
太子大南街27-31號富威閣地下3-4號舖

✨️近地鐵站既舒服好選擇✨️

想睇更多我既食評同分享 記得follow同like我ig @puddingfoodhk ๑ºั╰╯ºั๑啦🍮
鮮野莓奶凍
  • 牛油果番茄沙沙帶子沙律