餐廳: 稻香 (德福廣場2期)
資訊:

2019-10-27 862 瀏覽
今天放工後相約朋友們去提早食生日飯🥰見稻香做緊長腳蟹優惠,緊係去試下喇😍好彩我地提早左訂位☺️唔洗等。蟹就要去到先揀😋入都去個個都係打算食蟹🤣但細蟹比人揀哂喇😭我地迫住要揀6斤半,店員姐姐好貼心,真係有推隻蟹比我地揀。除左蟹之外,我地仲叫左幾樣小菜食住等。小菜陳醋雲耳,我地自己加左辣油,酸酸辣辣好開胃。蒜蓉粉絲扇貝好香,都大隻,食落扇貝好新鮮😍粉絲唔會太咸。啫啫芥蘭煲,芥蘭好甜,食落仲有鑊氣添☺️沙拉骨食落香口,唔會覺得太炸。😋有d 似京都骨。仲有香菇伊麵唔算油,都好正主角長腳蟹🦀終於有得食喇☺️隻蟹真係超大隻。剪開左嘅蟹腳有成隻手咁長😆食落仲勁甜呀😍蟹肉好厚😋仲有勁多羔😍好正🤤出面食咁大隻都要1500蚊以上,e 家食好抵🤓

除左蟹之外,我地仲叫左幾樣小菜食住等。

小菜陳醋雲耳,我地自己加左辣油,酸酸辣辣好開胃。

蒜蓉粉絲扇貝好香,都大隻,食落扇貝好新鮮😍粉絲唔會太咸。

啫啫芥蘭煲,芥蘭好甜,食落仲有鑊氣添☺️

沙拉骨食落香口,唔會覺得太炸。😋有d 似京都骨。

仲有香菇伊麵唔算油,都好正

2019-10-25