2018-07-30 109 瀏覽
我之前做足功課,想同女友食餐好既餐廳,最主要要環境舒服,食物質素好就得,見Seoulmate cafe評價幾好,決定去銅鑼灣果間試💕店內大概有二十枱座枱,還有室外比顧客望景同飲酒既設定🍺我地既座位對住果個茶水枱仲放左openrice個獎⭐️食物方面,首先叫左杯oreo芝士奶蓋,芝士味濃,朱古力好多,反面料多無咩水咁,不過真係好飲🍫小食拼盤有甜薯條,炸雞,沙律菜,蝦餅魚餅同豬腩肉🤩,甜薯條一流,新鮮脆口,炸雞口感好好,size適中。魚餅一般,蝦餅彈口💪🏻。肉眼牛扒真係必食😍,佢地大概燒到六成熟左右,配上芥醬,芒果粒同洋蔥菇菌,三個都好好味。沙律菜上好多柚子汁,好開胃💕💕講返牛肉,份量真係好多,好重油香味,食落亦易咬,好鬆軟😘最後到招牌泡菜芝士炒飯😅賣相不必多講,呃like一流😋一剔開就係芝士炒飯,上高隻溫泉蛋比你撈飯我地切得好fail🙃,味道幾好,如果可再乾身就更好👏🏻

我地切得好fail🙃,味道幾好,如果可再乾身就更好👏🏻