2011-01-10 6 瀏覽
約左2個舊同學出黎食野~之前食左幾次都覺得好好~所以就揀左呢間啦~而家係xmas~但都冇加價, 初初都有d驚book唔到~所以都早左2日book~比我book到啦~真係好~不過xmas真係比較多人~所以有d逼, 但都算ok呀~又唔太嘈, 可以慢慢傾下計~但上菜真係慢左d..(因為太多人~又得一個廚)但好好呀~今次有party菜式~我試左個粟米餅~好好食wor~仲有少少飯跟埋~d飯都幾得意~好好咬, 又有少少咸乳酪味~今次我地3個人~食左3個餐再加一個炸有皮薯條一個餐$108仲有野飲, 有軟糖有個main, cafe黎講算係咁啦~^^

今次我地3個人~食左3個餐再加一個炸有皮薯條
炸有皮薯條, 好熱好香, d 蕃茄都好鮮甜架~
乳酪茄子薯仔烤餅, 呢個唔太0岩我口味~但d薯仔都好唔錯~
呢個係我點既粟米餅, 雖然真係等好耐~但~好好食呀!
軟糖~有朋友話太甜 (特別rose果種), 但我覺得好好食呀~又唔痴牙
雞肉烤餅~都好好食~~
2010-12-23
15 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
聖誕節
炸有皮薯條, 好熱好香, d 蕃茄都好鮮甜架~
雞肉烤餅~都好好食~~
呢個係我點既粟米餅, 雖然真係等好耐~但~好好食呀!