2023-12-31 463 瀏覽
去咗沙田新城市馬場洞烤肉專門店,摸門釘都有咖嘅美食,讓人目不暇給嘅選擇啊!🍢🥘😋 1++韓牛西冷簡直係咬落去嘅時候流晒出嚟嘅肉汁,滋味滿分,嘴巴裡面那個微微嘅牛肉甜味,真係嘆為觀止!豬肋排又香口又唔會太肥膩,一啖啖肉嘅幸福感,真係得意!大醬湯溫暖甜潤,湯底醇厚,牛肉嘅鮮味一啲都冇被浪費,每啖湯都飲到心窩入邊。韓式飯又係個驚喜,咁大一碗飯,飽肚又滿足——令人開懷大食!店內環境清靜,食得好安心,晏晏地再加碼幾份前菜,不知不覺夜晚都咁舒適😌。同朋友坐低傾計,飽餐一頓,到彼此打番個飽嗤之後,都仲感覺唔錯,只衰就係速度要再快嗲,等得有啲心急。總括黎講,如果你係一個食得開心就最緊要嘅人,絕對要嚟試下!每一啖都係驚喜,每一嚼都係享受,真心唔拍板!下次我還會再來,期待下次嘅味道旅程!👏🤤🥳